U Nortonu se ozbiljno bave abrazivima već više od 130 godina. Bez obzira da li Vam je potrebna odgovarajuća šmirgla za renoviranje kupatila ili rotirajuća šmirgla u modernizaciji fabrike, pružaju izbor koji odgovara vašim radnicima, životnoj sredini kao i krajnjem korisniku.

Neprestano tragaju za načinima da Vam poboljšaju uslove rada i pojednostave posao tako što će umanjiti buku, eliminisati prašinu, smanjiti krajnju cenu time što povećavaju broj delova koje možete obraditi abrazivima, i uzimajući u obzir ergonomiju u primeni, Vašem radniku omogućavamo veću udobnost. Za svaku mušteriju ‘dobro’ ima drugo značenje. I ako nemate pravo rešenje danas, možete računati na Norton da će Vam pronaći to rešenje sutra.

Kao brend Saint-Gobain grupe, svetskog lidera na tržištu građevinske industrije, Norton nudi najširi dijapazon rešenja u rezanju, brušenju, matiranju, mikrobrušenju i poliranju za sva tržišta, kao i materijale i njihovu primenu sa najnaprednijom i najpristupačnijom tehnologijom. Mi smo rasporedjeni na 61 fabriku, 8 centara za perfekciju, 4 centra za brušenje i 3 R&D centra po celom svetu.

Ponosni smo na svoju veliku raširenost u zajednici. Sa gotovo 11 000 zaposlenih u 79 zemalja, mi smo globalni brend koji fukncioniše lokalno – naši zaposleni osmišljavaju, proizvode, isporučuju i prodaju proizvode koje vi svakodnevno koristite, bilo kod kuće ili na poslu. Oni donose duboko iskustvo i dele stalne vrednosti fokusirane na prezentovanje snažnih, preciznih i lakih rešenja za aplikacije u refinišu. Nadamo se da ćete kroz katalog naučiti više o našim proizvodima, tržištima i primeni, kao i kako možemo da vam pripremimo rešenja već spremna za upotrebu po želji kupca koja fukcionišu specijalno za vas.

NORTON KATALOG

NORTON

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 28.1 MB